Citiraj:
Autor driftwood
O kojem točno disku je riječ? Šta piše na računu, a koji si im ti disk predao?
|
Rijec je o Seagate ST1000DM003 SATA disku. Predao sam im taj isti disk koji sam i dobio, naravno. Da ih hocu nekako prevariti ne bi se zalio po forumima. Odmah cim sam ga prikljucio na kompjutor sam si pomislio da nesto nije u redu s tim diskom jer je jako vibrirao i bio prebucan, sto se pokazalo istinitim jer se instalacija Windowsa 7 smrznula na 10% i nakon toga je disk krepao - nisam ga vise uspio dobiti da ista s njim radim jer se ugasio par sekundi nakon sto upalim kompjutor. Uglavnom, vratio sam im isti disk koji su mi poslali. Cijela "dijagnostika" je potrajala mozda pola sata.
Mozda bi se trebao obratiti Seagate-u Europe ili tako nesto? Ali sad nemam ni taj pokvareni disk vise tako da ne mogu nista. Nemam ni ovce ni novce. Poslao sam im prije dva dana jos jedan mail sa zahtjevom za povrat novaca ili da mi posalju ispravan disk, ali nista nisu odgovorili. Vjerojatno je vrijeme za tuzbu onda. Jos ce me cuti, apsolutno!

Rekao sam im da necu odustati i bogami necu, taman da je 37 kuna u pitanju a ne 370, zato jer su djubrad!