Super da ponovno postoji opcija. Meni ističe početkom 7. mjeseca i taman sam počeo razmišljat kako održati ovaj jeftini tarifni aranžman. Ja sam isto prije dvije godine ugovorio super tajnu tarifu, samo meni su se zeznuli pa umjesto 97.5 all inclusive dolazi mi oko 80kn sve skupa s opcijom 2GB extra. Ne znam je li neko krivo kliknuo u Tajnoj službi, ali su me razmazili.
Nalazi li se ta nova tarifa od 104 kn u službenom cjeniku ili je riječ o kakvoj kombinaciji?
NPR.
U periodu od 5. svibnja 2015. godine do 31. svibnja 2016. godine HT privatni korisnici tarifnih modela Najbolja tarifa Pričam i Najbolja tarifa Surfam koji u navedenom razdoblju sklope pretplatnički ugovor sa ili bez obveznog trajanja, neovisno o tome da li su kupili ili nisu mobilni uređaj, ostvaruju pogodnost umanjenja mjesečne naknade opcije Neograničeno u periodu od 12 i 24 mjeseca u iznosu od 30 i 40 kn (PDV uključen).
i
U periodu od 27. travnja 2015. godine do 31. svibnja 2016. godine HT privatni korisnici tarifnih modela Najbolja tarifa Mala, Najbolja tarifa Start, Najbolja tarifa Pričam, Najbolja tarifa Surfam, Najbolja tarifa Imam sve i Najbolja tarifa Premium koji u navedenom razdoblju sklope pretplatnički ugovor sa obveznim trajanjem, neovisno o tome da li su kupili ili nisu mobilni uređaj, ostvaruju pogodnost umanjenja mjesečne naknade u periodu od 12 i 24 mjeseca u iznosima od 10, 25 i 50 kn (PDV uključen).
Dakle, Najbolja surfam daje 1.5Gb i košta 139 uz popust od 50 = 89 + 5 = 94 i besplatna Opcija Neograničeno.
Koliko prije isteka ugovora mogu zatražiti aktivaciju? Ove opcije nestaju 31. V. ,a meni je ugovor do 7.7.