Citiraj:
Autor Zvonimir_s
Ja sam uzeo neku kinesku opciju s kamerom za 35 dolara + 100 kn carine..i stvar se pokazala jako dobra...Ne znam da li je track IR toliko bilji koliko je skuplji? Inace ovo je jako jednostavno za napraviti s kamerama koje se mogu otvoriti i ubaciti komadic filma ili diskete (ak se ne varam ukloniti neki drugi filter)..za par kuna kupiti dijelove i polemiti sve...
|
Najveći problemi sa drugim rješenjima koja koriste kamere tipa FreeTrack su podrška i možebitni zahtjevi jer kamera jede malo resursa. Ako se dobro sjećam FreeTrack je koristio dio softwarea, odnosno koda od TiR pa je blokiran u nekim naslovima.
TiR je plug and play i nemaš brige. Izuzetno jednostavan. Dosta ekipe s kojom letim je nakon dugo godina alternativnih rješenja uzelo TiR i nisu požalili.
Citiraj:
Autor goldfinger35
Imam TrackIR 6 godina (kupljen zbog DCS Ka-50 i A-10) i jako dobro funkcionira. Naravno, investicija u dobar joy je obavezna tako da igra sa svim tim dodacima dodje 2.000 kn 
|
Osim ako nisi HC pacijent kao ja, onda x3 ili x4 toliko. TiR je još najjeftiniji dio opreme.