View Single Post
Staro 13.05.2016., 12:42   #15
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Zvonimir_s Pregled postova
Ja sam uzeo neku kinesku opciju s kamerom za 35 dolara + 100 kn carine..i stvar se pokazala jako dobra...Ne znam da li je track IR toliko bilji koliko je skuplji? Inace ovo je jako jednostavno za napraviti s kamerama koje se mogu otvoriti i ubaciti komadic filma ili diskete (ak se ne varam ukloniti neki drugi filter)..za par kuna kupiti dijelove i polemiti sve...
Najveći problemi sa drugim rješenjima koja koriste kamere tipa FreeTrack su podrška i možebitni zahtjevi jer kamera jede malo resursa. Ako se dobro sjećam FreeTrack je koristio dio softwarea, odnosno koda od TiR pa je blokiran u nekim naslovima.

TiR je plug and play i nemaš brige. Izuzetno jednostavan. Dosta ekipe s kojom letim je nakon dugo godina alternativnih rješenja uzelo TiR i nisu požalili.

Citiraj:
Autor goldfinger35 Pregled postova
Imam TrackIR 6 godina (kupljen zbog DCS Ka-50 i A-10) i jako dobro funkcionira. Naravno, investicija u dobar joy je obavezna tako da igra sa svim tim dodacima dodje 2.000 kn
Osim ako nisi HC pacijent kao ja, onda x3 ili x4 toliko. TiR je još najjeftiniji dio opreme.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote