View Single Post
Staro 13.05.2016., 11:37   #1586
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Slažem se da to iritira.

Daj malo detaljnije ... kakav je to BT i koji je uređaj spojen / spajaš na njega ?

Imam Logitech Dinovo Edge BT tipkovnicu 9 godina i nikad problema. Od tad promijenio 3 PC-a i na svakom sve 5 sa BT.

Sestra ima Gembird KB-BT-001 BT tipkovnicu i nema nikakvih problema prilikom " buđenja " iz sleepa.

Po meni velika je razlika sa USB BT-om koji dolazi u paketu (dongle) sa uređajem mišom / tipkovnicom i nekog vulgaris / generickog BT koji se naknadno kupuje.

Konkretan primjer:

1) kvaliteta BT-a (izlazna snaga signala primanje - slanje, domet)

2) nemogucnost ulaska u BIOS / UEFI sa vulgaris BT-om koji je naknadno kupljen za tipkovnicu , dok BT u paketu sa Logitech tipkovnicom radi kako i treba.

Logitechov BT je kvalitetnije rjesen na HW razini , dok se vulgaris BT ocita tek pri ulasku u sam WIN.

Nisam na forum vidio da su ljudi imali problema sa BT misevima i tipkovnicama opcenito, ali i vezana za buđenje iz sleep-a u sekciji Periferije i HW / SF problemi.

Ako je ko imao bilo kakvih problema - mušica sa BT periferijom molio bih da javi.

Može biti i problem u samom BT...(razliciti BT chipovi i odgovarajuci drajveri)

Uzeo sam sa ebay 2 razlicita jeftina BT USB-a za sestrinu tipkovnicu jer u pakiranju s njom ne dobije se BT, jedan je bio mušicav.

Ne sjecam se tocno sto je cimalo drajveri ili nesto drugo ali mi se cini da je bas prilikom buđenja iz sleepa BT trebalo izvadit pa ponovo stavit da bi tikovnica radila.

Dok drugi BT koji je bio neznatno skuplji propisno radi sa njenom BT tipkovnicom.

ralisha , dal si probao ovo iskljucit u windowsima ?

destroyer fala to se traži info iz prve ruke

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 13.05.2016. u 14:37.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote