View Single Post
Staro 13.05.2016., 09:53   #2536
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Dobro da si stavio "concealment" ispred krmače jer je Pensa sve samo ne krmača. Prije gazela.

Kad stigne Indianapolis bit će super jer imam dva kapetana sa 16 bodova (NO i DM) sa kojih ih mogu samo prebacitvat na njega.

Nakon što sam jučer pogledao zadnji Jinglesov video (isti će Aerroon stavit uskoro kao wildcard prvog GNB tjedna) - ovaj Fletcher mi je brutalno privlačan DD. Razmišljam o tome da prodam Sexica i kapetana koji tamo ima 14 bodova krenem sa USN DD linijom... Što je još jedan razlog za kupnju Indianapolisa kad stigne jer mi treba brod za treniranje kapetana u slučaju da to i napravim.

EDIT: Što se tiče DM-a... Pokušavam što manje "preko otoka" kurit ekipu jer mi se ne sviđa taj način igre. Više volim DD-e držat na lancu i tjerat sve od flote jer ti se u DM-u nitko ne želi približiti. A brod je i dalje dovoljno okretan da IFA odradi svoj posao na preko 10 km od BB-a. U ovom replayu od jučer koji sam stavio - jedna salva na Tirptiza = 3 vatre. Skoro svaka salva na BB je vatra, ako ne iz prve onda iz druge ili najkasnije treće.

Strava je što taj ROF radi. Yami sam neki dan s AP-om pojeo skoro pol HP-a prije nego je drugu salvu stigao opalit na mene (opalio je jednu na brod iza mene misleć da neću puno toga napraviti, kad je vidio kako se topi slijedeća je išla na mene). Jučer uletio u duel s Iowom. 6 citadela u bok sa 5 km i spavao je s ribama vrlo brzo.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 13.05.2016. u 10:14.
T}{OR je offline   Reply With Quote