View Single Post
Staro 12.05.2016., 19:42   #11
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Meni su npr. pricali u postocima. Rekli su da cu na lijevo oko vidjeti 80% a na desno 45%. Astigmazizam velik a dioptrija oko 2. Jedno oko u minusu drugo u plusu... Uglavnom oci su mi u brokenu... Kad sam cuo te brojeve mislio sam odustati ali su mi rekli da cu vidjeti bolje nakon operacije nego sada s ovakvim ocima i cvikama. Pristao sam iako sam znao da necu biti zadovoljan kao sto i nisam zadovoljan. Htio sam maknuti napomenu iz vozacke ali nista od toga... Cak bi i sad trebao neke blage cvike ili lece,neznam ni sam. Zbog vida,suncane naocale nikad nisam nosio a sad ne mogu bez njih jer mi sunce smeta vise nego prije operacije. To je njima brza lova iako su alarati jamacno jako skupi ali garant su isplivali davno. Trce oko tebe ko vrag oko gresne duse,klasicno za privatnika kojemu das 10k kn za pola sata i onih 700 za pregled od efektivno sat vremena. Nije svako oko isto zdravo/bolesno/osteceno bla bla,ali za te pare se cesto dobije nedovoljno kao ja. Zdravlje je neprocjenjivo ali brate.... My 2 cents.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote