View Single Post
Staro 11.05.2016., 15:48   #985
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
Imam par pitanja glede Speedporta.
Negdje sam pročitao da isti dijeli (ili je dijelio) i Deutsche Telekom već godinama.
Ako je tome tako, zašto je FW ove hrvatske verzije rutera u počecima bio tako očajan? Pa šta Tcomu majčinska tvrtka nije željela prepustiti FW koji oni koriste i koji je proetpostavljam ispoliran do savršenstva nakon svih tih godina?
I tko uopće radi na usavršavanju FW? TCom ili Thompson, ili kako se već sad zovu?
I ako naši momci rade na firmware-u, koja je onda procedura, šalju najnoviji FW Thompsonu, pa ga oni flashaju?
Zahvaljujem na ogovoru.
razlika između njemačkog i ovog našeg je u nazivu jedno slovo,a u zbilji generacijska razlika ,ubiti 2 različita rutera,mislim da su čak i proizvođaći različiti,mada ni u njemačkoj nisu ljudi presretni sa ponuđenim,zato im i pada uskoro zakon o obaveznom ruteru od provajdera.

Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
@kopija
Ma ja sam odustao od svih ISP rutera jer su smeća za nevjerovat.
A o Iskon budalama neću niti da pričam jer moj otac priglupi vjeruje više babama sa šaltera nego meni.

VoIPu neću niti da prismrdim a i što će ti kad svi imaju mobitel.

Lipo neki Asus i živio.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
100% podržavam
samo bit trebali svi koji imaju probleme pisati prigovore,možda bi tako naveli t-com(manje vjerojatno) da nabavi drugi ruter,ili barem da nam skinu sa računa koju kunu,ovak mi uvijek odgovaraju da jedini ja imam probleme,
ja definitivno odustajem od voipa,bar dok se na asusu nesredi VID:101 koji je potreban za voip onda ću probat sa adapterom.
T8 me je naravno opet razočarao jučer ispao voip, danas internet,stalno reset,radio kolko tolko dobro 3 dana i onda k.... ,wifi na speedportu osim brzine bar kod mene je uvijek solidan.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 11.05.2016. u 15:57.
skalar je offline   Reply With Quote