View Single Post
Staro 10.05.2016., 18:36   #7
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Mac_F Pregled postova
Bez nekakvog head trackinga je simulator mod u WT-u jednostavno nemoguća misija.
Ja sam dugo godina igrao stari IL2-1946 isključivo sa POV hatom na tako zvanim "full switch" serverima gdje si zaključan u kokpit bez mogućnosti korištenja vanjske kamere. Treba malo navikavanja ali definitivno se može. Snap view je ključ. Ne koristiti pan view.

Nemam iskustva s EDTrackerom, ali glavna prednost TiR je plug-and-play. Toliko je jednostavan za podesit da je sve drugo zafrkancija u usporedbi. I software se nadopunjuje novim naslovima i slično. Nedavno su skužili da je bio bug sa nVidia grafičkim karticama koje se nisu vrtile na max frekvencijama sa zadnjim driverima - ispravljeno. Sad mi je temp grafe kad vrtim novi IL2:BOS 5 stupnjeva više.

Ako ti je cijena problem, probaj nać rabljeni TiR 4. Koristi isti software od 5ice a sigurno se može naći po osjetno nižoj cijeni.

---

Još jedna stvar vezano uz review: TrackClipPro s LEDicama je dosta "flimsy". Lako se strga i treba biti oprezan s njime. Iz tog razloga se na netu može naći dosta DIY rješenja koja em nemaju kabel, em su izdržljivija.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote