Što se tiče dilanja štete itd. evo zanimljive rasprave na tu temu od nekih od najboljih igrača koji su isprobali sve 10ke:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...tier-10-troll/
- Zao i Hindi su u stanju cijelu partiju konstantno nanosit štetu, dok ih DM šiša u burst dmg - dio partije 0 i najednom ogroman skok. Zato i ima malo manji avg.
- Yes, moraš stalno pucat da bi nanosio štetu, ali tu u igru dolazi concealment i ono što sam rekao da biraš svoje borbe. Ako situacija nije povoljna, prestani pucati i sakrij se.
Citiraj:
Autor BladeRy
Glede BB AA buffa, pa ako hocemo povjesno gledano, BBi su bili AA oslonac flote. Jer su imali stotine AA topova, ako ih stavis ingame tako, CV im nemoze nista. Pa su doveli ovu situaciju sadasnju, gdje neki BB nemoze pogodit nebo a drugi imaju AA da ih se jednostavno ne isplati napadat.
|
Sve stoji. NC je pogotovo plutajuća platforma. Iowa isto (pitaj Smokija koji ju je tako složio). Zato mi i nije jasno čemu dodatni buff u tom segmentu? Velim, jadna ekipa koja vozi T6 CV i mora u koštac s takvim AA. Od 0.5.3 Zuiho-Ryujo-Hiryu svi imaju iste T6 TB. Sretno im bilo.
Citiraj:
Autor gnujko
Sve potpisujem. Ali kap što si rekao. Ja u t10 često vidim lika u Baltiju ili DM kako mi okreće bokove na izvolite. A opet često i mora da bi pržio....
|
A kak misliš da sam rastopio Hindi i Zao sa full HP-a u 3 salve? Isti razlog. Konkretno, Hindi je capao našu bazu nakon što su počeli gubiti i nije imao izbora nego uć u ispod 10km borbu samnom. Zao slična situacija jučer. Skrenuo sam u potjeru prema Khabarovsku koji je jurio za našim Tirpiztom i Zao je mislio da može proć iza mene. Nije prošao.
Što se tiče Moskve, broda koji nismo puno komentirali. Za sve koji su propustili video: