Bas to sta Thor kaze, balistika DMa ti diktira nacin borbe. Prilagodi se tome i deri. DM je nesto kao Cleveland, zato ekipa sa Clevelanda prelaskom na Pepsi popizdi radi totalno drukcijeg gameplaya. Nakon Pepsi-No-Baltija, DM ima drugi stil igre.
Ima RoF, ima dmg, balistika ti diktira situaciju i iskoristivost, jedini minus je bas radi tog RoFa da bi radio dmg moras non stop pucat i bit otkriven, il stat iza otoka.
Nisu brodovi OP koliko ljudi neznaju igrat sa njima. Eto je po njima DM najlosiji T10 cruiser, a ne uzimaju u obzir da je razlika u stilu igranja ono sta radi dmg. Atago (il Tirpitz ako hocete) je kao najgori T8 cruiser (BB), barem po statsima, jer su ga noobovi nakupovali, odu u T8-10 gdje ih netko izbrise sa 1-2 salve i onda kmece na forumu.
DMa me uvijek strah kad pridje, jer ima bolji RoF i ako ne napravi cisti dmg, moze ti poubijat turete i onda se jebi. Ako naidje na DDa, radar i ode DD. U pravim rukama je DM vrlo opasan brod, al na svu srecu, malo je bas dobrih igraca sa njim. Ekipa rusha na njega jer je T10 i RoF brod a kad sjednu u njega vidis da pojma nemaju.
Jebote, na t10 ispod 10km on otvara broadside... umjesto da se igra na prednosti broda.
Vidio sam dosta ekipe prve dane sa Moskvama, platili free exp cca 150€ da ih odma igraju, iako je brod prokleto nebalansiran sa njom mozes radit cuda. Odlicni topovi, balistika, domet i sve, al ljudi igraju na krivi nacin pa sa velikim brodom idu u prvu crtu borbe i onda ih pobiju. Igrao sam sve t10 krstarice na PTRu, Zao mi je najdrazi, al Moskva je radi topova najucinkovitija. Citadel pen u belt sa 15-18km na BB. To sam pokusavao sa Zao u trening sobi na ispod 10km na BBove, Montane i Yamata, nista. Ako pogadjas belt nema citadela, jedino ispod tureta, Moskva ne jebe 2% belt, busi sve. Daj je u ruke dobrom igracu koji zna prednosti i mane broda pa da vidis masakra (doduse, vrijedi za sve t10, jer im je stil igranja svima razlicit)
Glede BB AA buffa, pa ako hocemo povjesno gledano, BBi su bili AA oslonac flote. Jer su imali stotine AA topova, ako ih stavis ingame tako, CV im nemoze nista. Pa su doveli ovu situaciju sadasnju, gdje neki BB nemoze pogodit nebo a drugi imaju AA da ih se jednostavno ne isplati napadat.