View Single Post
Staro 10.05.2016., 09:42   #9
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
OK... ne moguca misija, tj ne moguca misija s mojim sredstvima i znanjem

Onda ovako, druga kombinacija.

Snimim tekstualnu datoteku odredjenog sadrzaja. Koristenjem nekog "text to speech" mehanizma netko od vas napravi jednu svoju datoteku. Da li je sada moguce da te dvije datoteke budu "iste" po "boji" itd? Znaci taj "text to speech" bude "isprogramiran/konfiguriran" na taj nacin da "boja" datoteke koja se kreirala odgovara svojstvima datoteke koju sam ja nasnimo. Da li je u ovom slucaju lakse dobiti nesto zadovoljavajuce kvalitete.

Sto se tice "text to speech" tehnologije znam da je daleko od idealne, i da ne zvuci prirodno. Da li je netko imao iskustva sa "text to speech" tehnologijom, kakvi su dojmovi, tj najbolja iskustva? Takodjer, sto je sa cijenom i slicno?

Meni je potrebno samo kroz "text to speech" provuci jednu rijec, znaci vi bi napisali samo jednu rijec koja bi se onda obradila sa "text to speech" mehanizmom. Ukoliko bi zahtjev bio da to obvezno bude ime, da li text to speech sam "prepoznaje" imena, pa ih u tom slucaju onda i bolje/prirodnije "izgovara"? Znam naravno, da "text to speech" paket mora biti lokaliziran, takodjer i zbog imena...

Eto, puno pitanja...
lord051 je offline   Reply With Quote