View Single Post
Staro 10.05.2016., 09:36   #2519
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Poanta priče je da ih moraš igrat na kartu gdje su jači. DM nema balistiku za gađat mete preko 12km izuzev BB-a i ekipe koja ne zna za WASD hack. Isto sam odgovorio na službenom forumu jednom liku koji je rekao da je USN CA linija najslabija CA linija. Nije istina - biraš mete i uvjete pod kojima ulaziš u borbu, kako tebi odgovara. Sa svakim brodom. Samo je pitanje dal ti njegov gameplay leži ili ne.

Hindi traži metu sa otkrivenim bokom i tu kažnjava, više je kao artiljerija. Zao je sličan sa puno boljim HE shellovima pa je malo više fleksibilan dok i Roon i Hindi postanu "sterilni" kad im nos okreneš jer ovise o AP granatama. Onda im je jedina šansa uništavanje kupola (dogodilo mi se nekoliko puta na nos protiv navedenih brodova, jednom ostao bez obje prednje u NO).

I Des i Balmer su najjači kad se kreću blizu svoje flote. Zato i imam 70% WR sa Balmerom. Odličan oklop i super za brawl. Ne želiš im doć blizu. Najbolja stvar koju sam jučer skužio - Khabarovskove AP granate su se samo odbijale od mog Des Moinesa, pod svim kutevima. U NO mi je on strah i trepet jer me rastopi s APom, u Des se samo smijem dok me škaklja.

Gušt igranja T10 linije je što si uvijek top tier. To nam je svima bilo jasno i prije.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote