Citiraj:
Autor Drug Brko
Po mojoj matematici, meni bi bila nadoplata 1900kn... malo mi je to too much, a kamoli ova tvoja računica.
Mislim da bum tukal po S5 dok ne crkne  ima novih Onyx baterija po 109kn tako da ću ga počastiti uskoro sa novom batkom. A i ovaj 6.0.1 je zbilja upgrade naspram nikad dovršenog i ispeglanog 5.0
Iako mi je S7 bomba, ali mislim da prije Božića ne bude apgrejda. A možda čak i kad S8 dođe 
|
Rekao bih da je puno drugačiji odnos s7/s5 nego što je bio s5, pa čak i s4/s3. S3 su ubili još na 4.3,custom romova je bilo doduše ko pljeve ali zbog exynos procesora , samo su stock based bili propisno funkcionalni a prava ubrzanja je nosio jedino AOSP/ slim / cm .
S druge strane, s5 radi stvarno fino , a kad garancija i istekne, zahvaljujući qualcomm-u , ogromnoj zajednici i Lordu Boeffli

, raditi će i bolje nego što je radio u garanciji
Ono, koga svrbi , i želi promjenu, svašta je napredak , pogotovo ako se nađe dobar deal , ali realno, nije potrebna kao ranije..IMO naravno ..
Inače, ne znam koliko je potreban factory reset nakon većeg updatea na L+ romovima, dovoljan bi trebao biti wipe cache i dalvik (art) iz recovery.