Citiraj:
Autor robimarko-bug
Nema poštarine da,cijena je bila 165 dolara
|
redmi note 3 pro sam tamo našao za 190 dolara (free shipping), dakle jeftinije za 15 dolara od Allija (ako računamo i DHL od Allija)....čitajuć tako uvjete vidim da garancija vrijedi 6mj. s tim da se telefon šalje njima a oni ga šalju u tvornicu..a tvornica je u Kini?
Citiraj:
Autor wooden
Upravo to, garancija postoji, to je jedino bitno, baš kao što postoji i inspektorat kojem se možeš požaliti ako ti servis ne popravi telefon.
Hoćeš li se tvoj slučaj riješiti brzo ili ne je druga stvar i ima mali milijun iskustava, ali uopće nije upitno da ćeš ti dobiti popravljen ili novi telefon, u tom smislu - skepse nema.
Dok kod kupnje iz Kine ovisiš o dobroj volji prodavača, možeš im poslati telefon na popravak i da ga više nikada ne vidiš, a nemaš se kome požaliti.
E tu ima skepse.
|
Zato postoji feedback pa se ne kupuje od bilo kojeg kineza. Bilo je slučajeva gdje je trebalo popraviti telefon, pa se telefon vraćao njima (Top one) i došao je nazad ok a neki su dobili i novi. JEdino se plaća poštarina.
Ako mi crkne u godini dana neću plakati jel nisam dao za mob 5 tkn. Ako ne - super, nakon godinu dana ionako mijenjam mob..Za te pare ovdje sam mogao kupiti neko entry level sranje od "renomiranih" proizvođača ili lumijicu ali njima se ne vraćam radi appova...BTW, Top one sada odgovara promptno na svaku poruku. Spremni su stavljati oficijelni global rom ako kupac zatraži.