Citiraj:
Autor kasandro
Meni ti zvučiš kontradiktorno.
Oprezan s lovom , ali svjesno kupuje aparat bez garancije koji odma flasha iako postoji mogućnost da ga odma i zbrika. Moto: "treba imat sreće, a ne servis"
Ja sam dva puta imao sranja s kinezima iz Kine (legendarni iNew V3) , sa dhl-om... carinom... Ove tu barem imam kome prijavit i tužit ak me budu valjali za jamstvo ako se što dogodi. A možda budem imao i sreće pa mi neće trebat 
|
Kao prvo imam garanciju godinu dana i to ti jasno piše kad kupuješ od Top one. Kao drugo, nismi me shvatio što sam htio reći. Ako ti se mob ozbiljno sjebe onda si nagrabusio gdje god ti bio servis. DHL sam platio baš zato da ne plaćam PDV i carinu. To valjda znaš da je sad 2016g i da se šalje preko UK za EU i nema carine.
ROM sam flashao na oficijelni tako da imam OTA update. Zašto ne. Ako se bricka telefon opet ima rješenje. A telefon sam po sebi je budget telefon sa perfama nekog flagshipa. Košta 1300 kn sa DHL poštarinom. Čad i da ga sjebem nisam sjebao ajfon 6 xxxxxxl koji košta kao dvije prosječne plaće...