Citiraj:
Autor Mikeyy
Vidio sam to. Sve mi miriše na izvlačenje prljavog rublja kao kod naših političara. Ako ti mobitel služi kao NAS onda ti je to vrlo bitna stavka, inače slažem se sa izjavom od Gabre.
|
i meni. Nekako kao da nikome nije drago da je HTC izbacio napokon konkurentan mobitel.
A inace, LG V10 koji se prije par mjeseci reklamirao upotrebom brze memorije... upravo istu takvu memoriju ima HTC 10.
tko je tu lud
Citiraj:
Autor SRV
Ja mislim da je to jedna od prilicno bitnih stavki koja se cesto slabo spominje. Telefoni su dosta napredovali po pitanju flash storage-a. Naravno, ima neka granica preko koje nema smisla ni poboljsavati, ja vjerujem da je HTC 10 iznad te granice, ali mnogi drugi (jeftiniji) telefoni nisu.
|
nikad, ali NIKAD otkad imam smartphone tel., mi nije falilo brzine, niti sam ikada primijetio problem pri prebacivanju datoteka. Jednom godisnje ili dvaput prebacim sve slike i video s njega na komp, i to spojim, stavim, i odem nesto radit.
e sad, oce se prebaciti za 24minute, ili 29, zaboli me ona stvar.
cak mi iz nekog razloga nece da radi usb 3.0 na kompu, i opet, kad stavim nesto prebacivati sa kompa na ladicu, isto tako, stavim i odem. kad se vratim, gotovo.
bitno je da nema problema pri zapisu fotki i videa, a to sigurno nema.