View Single Post
Staro 05.05.2016., 00:22   #359
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
stvarno ne znam odakle sva ta inspiracija (opcenito, ne samo ovaj primjer) ljudima da toliko blate sammya i crapwiz
Inspiraciju crpim iz osobnog iskustva. Kao i u vecini stvari

Citiraj:
Jesi li se ti kolega osobno proba poigrati sa s7 ili govoris onako iz navike. Don't get me wrong, znam i ja da TW godinama ima status "najgoreg" skina
radi tog famoznog laga, al mislim da se stanje dramaticno popravilo u zadnje vrime sa S6 a pogotovo S7. Naravno i S5 sa MM-om radi odlicno...
Jesam. I dalje se smijem samsungovim 'programerima'. Istina, S7 nisam koristio duze od par sati (u firmi), ali i nakon par minuta vidio sam ono sto me zanimalo.

Sto se tice toga 'popravilo se stanje', to slusam jos od S4 vremena. Kad je S4 izasao svi su na glas vikali 'TW rulz!!1137'. Slicna prica kad je dosao S5. Vidi vraga, ista prica se ponavlja i sa S6 i S7. S6 je imao gadne frame dropove, a necu ni spominjati ram management radi kojeg taj mobitel uopce nije imao funkcionalan multitasking.

Citiraj:
Ne kazem da HTC nema "bolji" uvjetno receno skin, ili mozda vise fluidniji (iako mislim da se i tu radi o nijansama),
nekom ce featuri koje donosi novi TW puno vise znaciti nego npr. rendanje UI-a u konstantnih 60 fps-a...
Meni se primjerice osobno Sense nikad nije previse svidija, iako stvarno ima neke dobre cake. Mozda radi onog vertikalnog skrolanja u app draweru,
mozda radi manjka customizacije - ne znam tocno al nije mi bas legao...
E vidis, ovo je jedina stvar gdje se u potpunosti slazemo. Netko voli vise funkcija out of the box, i za takve je TW dusu dao. Da mi sam kazes zelim funkcije, fluidnost mi nije najvaznija stavka, preporucio bih ti mirne duse TW.

Ali ako trazis fluidnost, prije bih ti preporucio redmi 3 nego S7, iako je S7 jedno 5 klasa iznad tog mobitela. Toliko znam i cijenim 'fluidnost' na sammy mobitelima.

Ja recimo zelim bug free mobitel, a fluidnost mi je medju top 3 stavke. Zato za osobnu upotrebu ne uzimam vec duze vrijeme samsunga (zadnji je bio note 3). Niti cu ga ikad vise uzeti, jer je i vise nego ocito da oni na tom polju nisu konkurentni ekipi poput mene.

Ali ako trazis hrpu funkcija i recimo odlicnu kameru, onda sa S7 recimo ne mozes pogrijesiti. Ili sa vecinom samsung mobitela, ne samo flagship kategorije.

I u tom i je ljepota. Svatko bira po sebi. A izbora imamo. I to cak i previse