View Single Post
Staro 04.05.2016., 21:33   #354
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
stvarno ne znam odakle sva ta inspiracija (opcenito, ne samo ovaj primjer) ljudima da toliko blate sammya i crapwiz
Jesi li se ti kolega osobno proba poigrati sa s7 ili govoris onako iz navike. Don't get me wrong, znam i ja da TW godinama ima status "najgoreg" skina
radi tog famoznog laga, al mislim da se stanje dramaticno popravilo u zadnje vrime sa S6 a pogotovo S7. Naravno i S5 sa MM-om radi odlicno...
Ne kazem da HTC nema "bolji" uvjetno receno skin, ili mozda vise fluidniji (iako mislim da se i tu radi o nijansama),
nekom ce featuri koje donosi novi TW puno vise znaciti nego npr. rendanje UI-a u konstantnih 60 fps-a...
Meni se primjerice osobno Sense nikad nije previse svidija, iako stvarno ima neke dobre cake. Mozda radi onog vertikalnog skrolanja u app draweru,
mozda radi manjka customizacije - ne znam tocno al nije mi bas legao...
Ganc novi s7 prvi put upaljen, idem postavit otisak prsta i bem "citac je prestao raditi, restartajte uredaj il kaj vec" kad ga nisam u zid spucao, znaci sve aplikacije se skinule, sve postavljeno i radi takve gluposti sam morao factory reset raditi. Neznam do koga je ako ne do samsunga.
Sense evo vec trecu godinu na m7, nije kao sto je nekad bio al i dalje radi bez problema.
Princ288 je offline   Reply With Quote