View Single Post
Staro 04.05.2016., 08:58   #195
Teknokyo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
Ja sam pre-order ultimate verzije platio ~450kn preko brazila. Ultimate je sve do početka 2016 bio 100+ € u europi....Suosjećam s ljudima koji su kupili igru po toj cijeni
Za one koji planiraju kupiti Outer rim DLC, to je isključivo close combat DLC. Nema velikih mapa, većina su indoor mape, 12-16 player modovi.
Dan, dva nakon releasa outer rim DLC-a, bilo je teško pronaći puni server...Zato je DICE u glavnom meni-u naglasio opciju prijavljivanja za sav DLC content pri pokušaju da izbjegne probleme s manjkom igrača na PC verziji! Kad god sam uspio pronaći pun server, igrao sam s istim ljudima... Mislim da je i dan danas ujutro nemoguće igrati čak i vanilla content (Za vrijeme trajanja ovog origin game time-a vjerojatno nećete imati problema).
Inače igra je ispolirana, od release-a nemam nikakvih problema, ali kao što je poznato iz drugih DICE igara, ljudi sa 100+ pingom imaju prednost nad ostalima...

Uglavnom, kupnju osnovne igre za ~100kn bih preporučio, ali kupnju DLC-a ili ultimate editiona za više od 300kn ne!

Zadnje izmijenjeno od: Teknokyo. 04.05.2016. u 09:06.
Teknokyo je offline   Reply With Quote