Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 03.05.2016., 17:52   #1044
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo, nakon nekih 10ak dana mogu dati svoju konacnu ocjenu.
Odlican je ovaj pico klon. Ali bas odlican.

Poprilicno je lako sve sloziti, ocistiti, promjeniti, izmjeniti, itd. Noob proof. Iako nisam u tom polju njubara, mrzio sam uvijek sam praviti grijace. Jer ako nesto shebem i odem vanka, kasno mi je tada skuziti, a to obicno zavrsi da kupim cigarete. Zato sam ih uglavnom izbjegavao.

Sa picom sam samo prvi setup sjebao. I onda otisao na jubito, 10min poslije, imao sam setup koji radi i ponasa se odlicno.

Sad nakon 10ak dana i valjda 20 razlicitih nacina na koje sam radio grijace, imam dva uhodana setupa za koja sam uvijek uvjeren da ce raditi. No osim tog prvog puta, nisam iskreno ni imao nekih problema. Kasnije je bilo samo ugodjavanje.

Ni jedan jedini leak. Niti jedan jedini dry hit. Okus kojeg ovaj stroj daje je fantastican. Malen je, uzeo sam i jako malenu (ali mocnu) bateriju koja odlicno ide uz pica. Baterija se zove mini volt, i trenutacno sam prezadovoljan ovim setupom.

Taman za ljeto i kratke hlace, bez da se brinem o tezini, da li viri iz dzepa, da li ce se nesto proliti po hlacama, itd.

Iskrena preporuka sa moje strane