View Single Post
Staro 01.05.2016., 14:06   #2470
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Des Moines vrijedi sve muke koje je netko imao sa USN CA linijom prije toga. Kako smo DD-i padaju od ovog 6s reloada u kombinaciji s 40s radarom. Evo sad smo u partiji bili Flayer, Cyc i ja. Flayer i ja u DM, Cyc u Balmeru. Stvorimo se kraj Yame - i odmah mu velimo da gdje on ide mi s njime. Ona pustinjska mapa, krećemo na mislim A bazu (jugozapadna dolje). Na drugoj strani te iste baze u diviziji Yama s Gearingom, prate ih Tirpitz i Hindenburg. Pomeli smo ih. Gearing je krenuo ganjat našeg Shimu da bi naletio na radar i tu je bilo GG. Yama je izgorio od HE-a i morao pokazat bok da bi ga pomeo naš Yama.

Ovakve CA divizije koje prate sposobnog Yamu mi je mogu reći jedan od najvećih guštova u igri. Partiju kasnije smo napravili istu stvar = jednak rezultat.

EDIT: Ne znam dal ste skužili, ali vratili su staru grafiku AA iz CBT (barem tako kaže ekipa koja je igrala CBT). Sad je nebo stvarno išarano "flakom" kad je AA u pogonu. Po meni je ovo od kad igram WOWS (od 0.5.0 verzije) najbolji patch do sada.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 01.05.2016. u 14:15.
T}{OR je offline   Reply With Quote