Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 30.04.2016., 09:20   #8695
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Jucer je bio uspjesan dan, nakon farmanja za pony portret i kojeg menagerist goblina, ama bas nista ne pada. Mars isao offline, Pot uletio ko zamjena. Ubijajuc vrijeme pricama o starim vremenima, kad je Skviz dobio 17 leg prstenja u cca 15 minuta igre i ragequitao, i kako je Buljo bjesnio kad je meni pao SunWoku amulet sa bogovskim rolovima dok igram DH a on farma il farma i nista, uletio u Buljinu igru i bacio mu amulet na pod, culo se preko TSa kako tuce po misu. Prvi ikad Krider mi je pao igrajuc sa Potom...i bas dok to pricamo, padne krider i to Ancient... ima razloga sta vodim Pota sa sobom.

Farmajuc Ravi LilyWhite za zombie peta, uleti managerist goblin nakon cca 20-30 runova taj dan i mojih 100ak + od 2 dana prije. Urlik na mumble, Pot se pretvorio u kokos il nesto i trk do mene. Drop od goblina?

Upravo ono sta sam farmao, u 4 dana sam nasao 3 goblina, well 4 ako racunamo da sam idiot i da nisam ubacio tako rare drop od goblina odma u kozmetiku, tako da je jedan gob bacio istu stvar... o well. Ja sam rijesio svoje, a Pot je dobio nekog super reskinanog pasa.

Par min poslije, nadjem Ravi LilyWhite i dobijemo i zombie peta. Vecer bi bila potpuna samo da je upao i taj superrare Pony portret, i sve to kad je Mars isao offline

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 30.04.2016. u 09:30.
BladeRy je offline   Reply With Quote