View Single Post
Staro 30.04.2016., 03:08   #1871
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Dobra je aplikacija, cisto skrene pozornost na neke stvari a i nauci se pokoja rijec na engleskom

Sent from my D5803 using Tapatalk
Evo link za kalorijski kalkulator i za kalkulator unosa p, uh, m ovisno o broju jela po danu i ukupnom dnevnom unosu kalorija:

1. Link- prvo si ovdje upišeš svoje osobne mjere, broj treninga tjedno te ti dole izbaci koliko ti je kalorija potrebno za održavanje trenutne forme/kilaže, a ispod toga ti prikaže koliko ti je potrebno kalorija na dan uzimati za gubitak masti i ispod toga za ekstremni gubitak masti. Po meni za početak je najbolje započeti sa standardnim "gubljenjem masnoća" jer ako odjednom srežeš na ovaj ekstremni ćeš početi gubiti i mišiće dosta.

2. Nakon što si odredio dnevne kalorije klikneš na ovaj link, odabereš koju dijetu želiš (po meni nije dobro odmah krenuti keto dijetu nego jedno dva tjedna priviknuti tijelo na smanjeni unos uh-a te onda kasnije ako si mislio krenuti na keto, "low carb diet" bi ti najbolji za početak bio po mom mišljenju) te ti automatski prikaže pri dnu koliki ti mora biti dnevni unos p, uh, m i tu sad dolazi do praćenja dnevnih unosa nutrijenata koji po meni najbolje pratiti na my fitness pal te tako voditi evidenciju. Po meni to je najbolji i najbrži način da ostvariš željene rezultate.

Mogy je offline   Reply With Quote