View Single Post
Staro 29.04.2016., 17:37   #2453
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Ne uzimaju ljudi DE zašto je skill nevjerovatan, nego zato što je korisniji od drugih skillova u tom tieru.

- AFT je iskoristiv samo kad je u partiji CV, kad nije - skill je beskoristan
- Survival expert - 4k HPa je dovoljno da te T8+ BB samo pogleda i skill je beskoristan
- Manual AA - opet koristan samo u partiji sa CVom, a i onda je upitno koliko se isplati uzimat ovaj skill
Sve se svodi na kako igraš i koji stil igre ti odgovara. USN CA imaju dobre secondary topove i više puta sam s njima riješio DD-a u bliskom duelu. S druge strane, Baltimore ima max concealment oko 7km za avione, s maksimalnim dometom AA 7,2 km. Što defakto znači da možeš složit sačekušu CVu koji te nije vidio na vrijeme. A ja barem uletavam u dosta partija s CV-ima, ne znam iz kojeg razloga. I sa Shokakuom četo uletavam u T10 partije u zadnje vrijeme a i s Balmerom vidim T8 CV-e = košenje aviona samo takvo. Tu je i farmanje XP-a i love, te i to treba isto uzeti u obzir. U T10 partiji sa 4 (T9/10) CV-a sam s Balmerom pokosio 30 aviona upravo iz razloga što su me vidjeli prekasno. Napravio sam mizernu štetu, ubio jedan DD i oštetio drugi => preko 2 soma base XP, brdo love i drugi top scorer na timu.

Ako igraš solo onda je DE vrlo vjerojatno bolji izbor. Iako po meni - IJN za DE, a USN za AFT. Manual AA se isplati uzeti samo na brodovima koji od toga direktno profitiraju, tipa Taiho / Hakuryu i njemački i japanski BB / CA za vlastitu obranu. Tirpitz pogotovo jako profitira od tog skilla i pretvara se u solidnu AA tvrđavu.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote