View Single Post
Staro 29.04.2016., 14:28   #4316
Omar_Tokic
Registered User

Datum registracije: Jan 2016
Imam veliki problem s Xiaomi Mi4c. Zeznuo sam jucer stvar, krenuo od instaliranja novog ROM-a, krivo to napravio, stavio gore kineski ROM, zaključao mi se Bootloader, probao ga otključati bez Xiaomi unlocka (jer ce ceka 20ak dana) prema uputama s Xiaomi foruma..

Par sati poslije, nisam ga mogao više upaliti, uopce nije reagirao na ništa. Opet sam našao topic tamo, instalirao ADB drivere, MiFlash, Qualcomm drivere (takva je procedura kad je hard brickan), ali kad sam pokušavao flashat preporučene ROM-ove, dobivao sam greške:

Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet.)

Nakon šta se par puta ponovila ta greška koja je dolazila nakon 2 sekunde flashanja, nakon par sati je došla druga stvar - krenulo je flashanje, ali došla je poruka Open serial port / COM 4, te nakon par minuta writefile position 0000000000000 size 0 xiaomi. Tako je stajalo 10 minuta i onda sam izašao iz MiFlasha.

Nakon toga, PC mi uopće više ne prepoznaje mobitel kad ga uključim preko USB-a, kaze Unknown device, Windows doesnt recognize.

Znači, mob je potpuno mrtav.

Da li možda netko zna ako postoji još kakva opcija? Jedino šta mi je preostalo je čekat 12-24 sata (tako je lik napisao u tutorialu) i probat opet.

Da li ima možda netko u Rijeci i okolici tko bi za novčanu naknadu ga probao vratit među žive, prije nego što ga pošaljem u Kinu, jer je još pod garancijom.. Ako netko misli da bi ga mogao spasit, neka se javi na PM pa ćemo se dogovorit.
Omar_Tokic je offline   Reply With Quote