29.04.2016., 08:58
|
|
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Kal-EL
E vako 
175 cm, 75 kg, po cijele dane u uredu ili na gradilištu, prehrana svakakva od pekare do restorana. Preko zime sport ništa, ostatak godine tenis 2-3 puta tjedno.
I krenem ja tako na crossfit prije mjesec dana. Ajme, koja droga!
Sad već radim 50-tak sklekova, marinci, čučnjevi, utezi, wall ball, čekić+guma, stvarno odlično!
Zanima me vaše mišljenje oko proteina i sličnih dodataka prehrani i vježbanju. Treba li to piti ili ne? Ne zanima me nikakvo bildanje mišića, samo da nemam sala (nisam imao ni prije osim malo stomak).
živili!
|
Ako imas viska novaca proteini su super stvar i super je sta ih popijes u par sekundi sto je super efikasno pogotovo ako si u guzvi na poslu + ubacis zobene pahuljice u prahu + saku badema i imas odlican brzi obrok(iako proteini ni nisu potrebni jer sve potrebne nutrijente mozes dobiti iz same hrane). Ja osobno bi si uzeo. Ako imas nedostatak vremena to je super stvar da si popunis nutritivne potrebe. Bolje to u svakom slucaju nego da po pekarama ides. E da i kupi si onu sunku od Pika u zlatnom ovitku. Jedina salama koja nesto vrijedi tj. koja je kvalitetna. To sam ja jeo stalno uz marendu sa integalnim kruhom. Moja preporuka ti je Myprotein impact whey i oats myprotein. Najbolji omjer ulozenog i kvalitete.
A sto se tice reguliranja masnog tkiva najbolje ti je na netu naci kalkulator za izracun dnevnog unosa uh, p, masti te pratiti svaki dan sto si jeo i zapisivati. Ja sam koristio myfitness pal aplikaciju(android/ios) u koju upises za svaki obrok sto si jeo i tako ti racuna koliko jos smijes pojesti p, uh i masti do kraja dana. Tako ces ostvariti najbolje rezultate. Znam iz iskustva. Ovako ti se mozda cini komplicirano, ali zbilja nije. Postati cu kalkulator popodne/navecer ovdje u temu pa pogledaj 
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 29.04.2016. u 09:09.
|
|
|