Evo da se ja pohvalim i svojim M8S klonom..
Narucio sam ga s onog Ali shopa s kojeg je i Ziiky u zadnjoj turi..
Ali nekim cudom ja s ovim nemam problema sa wi fi signalom.. Wi fi mi uredno
radi i dobivam brzinu preko wi fi istu kao i na kompu.. I sve radi poprilicno brzo, instalirao sam novi Kodi, dosta cackao po njemu, ali dosad jos nijednom nije zablokirao..

Antutu mi pokazuje oko 30 000, sve se jako brzo otvara..
Ali imam jedan drugi problem..

Imam 2 sticka i jedan 2.5" prijenosni disk.. Oba USB sticka su Transcend, jedan od 4GB koji je prazan i jedan od 16 GB na kojem ima puno toga gore.. I ovaj prazni stick uredno prepozna i ucita kad ga ubacim.. Ali ovaj veci stick od 16GB kao i prijenosni disk ne zeli.. Vidim da se upali lampica kad ih ustekam, ali jednostavno ih uopce ne prepoznaje..
Ima li netko ideju sto bi mogao biti problem i kako to rijesiti?
I usput jos jedno pitanje u vezi Kodija.. Kad sam instalirao Kodi nanovo, uglavnom sto god da sam probao pokrenuti, javljao se buffering svako malo..
Pa sam onda negdje procitao i vidio da su to neki rijesili iskljucivanjem one 3 hardware akceleracije.. To sam i ja napravio i nakon toga vise nije bilo bufferinga.. A mene zanima ima li neke bitnije razlike opcenito u kvaliteti streamova i radu boxa sa ukljucenim tim hardverskim akceleracijama i kad su iskljucene? Jer nekako mi ima smisla da bi to trebalo biti ukljuceno da se iskoristi sav potencijal koji daju ugradjene komponente u box..
Pa ako netko zna nesto vise o tome, volio bih cuti misljenja..
Takodjer me zanima sto se jos moze promijeniti da se rijesim bufferinga ako su ukljucene te hardvare akceleracije?
Thanks na pomoci..