Citiraj:
Autor Gabre
Sto ti se ima objasnjavati? Zasto netko ugradi air ride i onda na parkingu auto lezi na trbuhu. Pitaj amere kojima je to fora jos od 70-ih.
Car tuning je hobi, istrazivanje, zelja za drugacijim, isticanje u prometu, zaljubljenost u tehniku, itd itd.
Isto kao fotografija i silna oprema i izdrkavanje sa istom kada jedan obican covo kupuje FF aparate, lecama cijenom u tisucama eura i onda se nasetavaju po kalelargi u zadru i naslikavaju galebove u letu, kuzis. Meni je to retardirano, nepotrebno, besmisleno.
Kao tebi auto tuning. S tim da ja malo pratim i kuzim trendove kod fotografije i sto je novo i u modi.
|
daj ti nama očitim debilima objasni šta je to car tuning i šta je značenje riječi hobi.
osobno obožavam tehniku i sve šta se sklapa, od elektronike, preko autiju, kompova pa do drvenih stolaca i masovne proizvodnje bilo čega.
često gledam worklogove raznih stvari u slikovnom ili video obliku, ali sve vještine, alati, materijali i količina uloženog truda ne znači da je pojedinac sa svojim projektom cijepljen od dobrog ukusa i o tome trubimo cijelo vrijeme, a ono gore je kičeraj deluxe i čak me ni worklog ne zanima jer vidim krajnji rezultat.
da imam viška tisuće i tisuće € uvijek bi rađe napravio sleepera nego onakve nakarade, a za isticat u prometu se možeš uvijek našikat bunikom i vozit u rikverc slavonskom.