Citiraj:
Autor panda505
Aha, to sad ide ono opravdavanje i relativiziranje? 
|
Vidim da kada ti ponestane argumenata onda ide ona: "Ali Real je potrošio milijarde !!!"
A VRLO često koristiš (s pogrešnim brojkama) to kao nekakav validan argument
Citiraj:
s druge strane, Real također ima i najveće obaveze prema kreditorima od skoro 600m€.
Dok je Bayern sve svoje obaveze otplatio i godišnji profit stavlja direkt u kesu, Realov, "2. najveći profit od svih klubova u Europi" ide na otplatu kredita.
|
Nisi ti mene shvatio očito ... to je ČISTI profit o čemu pričam, nakon svih obaveza. Ali dobro vidim da barataš sa prastarim podacima
http://bleacherreport.com/articles/2...rofitable-club
S tim da je ovo za prošlu godinu, a ove je godine sklopljen taj novi ugovor. Plus što United neće igrati LP iduće godine, pa će im u skladu s time i pasti ugovor sa Adidasom za 30%.
Opet vidim da barataš sa nepotpunim informacijama, dakle ta Bayernova cifra je za period od 15 godina, a Realova za period od 10
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...iggest-7267699
Opet ponavljam, ti često znaš spominjati nekakve cifre kada je Real u pitanju, a NE barataš sa ispravnim informacijama.
Vjeruj mi, pročitao sam podosta daleko detaljnijih financijskih analiza najvećih klubova, od ovih s kojima ti barataš
Citiraj:
Perez i inteligencija ne idu u istu rečenicu (a često ni navijači reala..)
no poanta i dalje stoji.
|
Aham ... vidim da ti ponestaje argumenata
Ne brini, mišljenje je obostrano
Citiraj:
Ima 5 stopera i potrefilo se da niti jedan nije spreman za ovu utakmicu. Šanse da se to desi baš i nisu velike.
A kupnja dodatnih stopera zbog straha da bi ti se svih 5 stopera moglo ozljedit nije logična / pametna.
|
Ako se Bayernu uspjelo ozlijediti 5 stopera (iako defanzivne vezne NE brojim kao stopere), onda se definitivno nešto u tom klubu ne radi kako treba.
Citiraj:
Realov navijač priča o "totalno promašenoj kadrovskoj politici"!

Oh, the joy!
|
Nemoj se ljutiti, ali ja sam poprilično zadovoljan sa standardnom postavom Reala. Jedini problem je kada se iz vrha kluba zahtjevaju na silu određena imena, a tada dolazi do nekompatibilih kombinacija igrača na terenu.
Opet ponavljam, s obzirom kako je Bayernov kadar trenutno postavljen, apsolutno sam siguran da ti isti finala neće vidjeti.
Ali dobro neću više oftopičiti temu sa (većini ovdje) nepotrebnim informacijama, budemo sve vidjeli idući tjedan.