Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.04.2016., 03:08   #21212
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Worthersee je bio okupljanje VW ljubitelja gdje se cijenio clean look i originalno stanje. U zadnjih par godina je postalo sakupljalište "tuninga" gdje VW doveze poneki koncept koji nikad neće vidjeti svjetlo dana. Nagledao sam se fotki od tamo i najmanje fotki vidim baš auta u originalnom stanju. Što je nakaradniji, više se ekipe lijepi na njega. Onda se pokušam smjestiti u glavu onog tko je platio takav auto i pratiti tok razmišljanja dok mu masa plazi oko auta.

Kome je zračni ovjes tako nužno potreban, zašto onda ne nabavi DS, Xantiu ili C5? Jeftinije je, ako je već samo do ovjesa. Smisao mogućnosti spuštanja auta do poda, dok stoji, ipak ne razumijem. Nek mi to netko objasni.
Sad ja ne mogu ući u auto kad hoću, nego moram čekati da (mu) se digne, pod uvjetom da cijeli sustav jednog dana ne otkaže poslušnost. Kako se onda voziš?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sto ti se ima objasnjavati? Zasto netko ugradi air ride i onda na parkingu auto lezi na trbuhu. Pitaj amere kojima je to fora jos od 70-ih.

Car tuning je hobi, istrazivanje, zelja za drugacijim, isticanje u prometu, zaljubljenost u tehniku, itd itd.

Isto kao fotografija i silna oprema i izdrkavanje sa istom kada jedan obican covo kupuje FF aparate, lecama cijenom u tisucama eura i onda se nasetavaju po kalelargi u zadru i naslikavaju galebove u letu, kuzis. Meni je to retardirano, nepotrebno, besmisleno.

Kao tebi auto tuning. S tim da ja malo pratim i kuzim trendove kod fotografije i sto je novo i u modi.
Gabre je offline   Reply With Quote