Ne samo to, ovo je direktni buff stealth fire brodovima odnosno onima koji imaju tu mogućnost. Primjer Fubuki koji sa max concealmentom ima stealth fire od 9-10 km (9-12 ako se uzme AFT). Često koristim stealth fire na njemu. Prije kad sam opalio izvan 9 km i počeo se približavati meti bio bih otkriven jer mi je stavljen penal u trajanju od 20 sekundi da sam otkriven na 9 km radi pucanja. Sada ako nisam otkriven u startu, mogu se odmah početi približavati meti. Drugim riječima, torpeda od 20k dmg koja idu 67 čvorova i sad ovaj buff - ionako sa Fubukijem imam 70% WR... Premium camo se itekako isplatio na tom brodu.
---
Jučer prvi puta dobio
Dreadnought achievement s Balmerom. Ispucao sam sva 4 heala (Supernintendo & premium consumable). Igrali smo u diviziji Striko, cyc i ja. Cyc i ja u Balmerima a Striko u Fubukiju. Svu trojicu nas je super išlo cijelu večer. Uglavnom, mapa Hot Spot i uletimo u C bazu tamo među otoke gdje se skrivaju DD-i. S kombiniranim radarom potjeramo Hatsuharua i Mahana ali u procesu poberemo torpeda. Ja dva od Mahana i završim na 1/3 HP-a jer me uz to i malo izroštiljao lik iz dima. Zauzeli cap i povlačimo se natrag. Samo zahvaljujući tom healu vratim se na preko 2/3 HP-a (spucao dva charge-a). U nastavku partije riješio Mahana ali me lik iza otoka sa sigurne udaljenosti i dalje izrašljao sa svojim 5". Na samom kraju partije složio sam mu sačekušu iza otoka jer se sjurio na našeg Derpitza koji je bio na min HP, i riješio ga u dve salve na ispod 7km.
S obzirom kako ciljaš na Hindi Gnujko, evo primjer učinkovitosti njemačkog AP-a. Ispalim salvu sa 10 km na Hindi u T10 partiji jučer i odmah motam od njega da sakrijem bok. Prva njegova salva sleti i trajno mi uništi stražnju kupolu. Sjajno. Stronk njemački AP - kad nemaš bok za gađati, gađaj kupole (203mm topovi koliko vidim nisu dobili HP buff u 0.5.5 iako je najavljeno).
EDIT: Sad vidim kako sam u jučerašnjoj T10 partiji skinuo rekord na Shokaku-u, još jedna 180k partija. Primarno od Yame koji je išao yolo po lijevoj strani pa pobrao torpeda od mene da bih ga nakon toga zapalio sa 2 vatre bombarderima. U startu partije pobrao Witherer (drugi puta ikad).