Tema: Motori
View Single Post
Staro 26.04.2016., 13:03   #604
zweitakt
Premium
Moj komp

zweitakt's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Tomek85 Pregled postova
Malo sutra će napravit 50000km prije generalke,danas budeš sretan ak napravi i 20,moj nije doživio ni to do otvaranja mašine,al to kak te koji primjerak posere

Imam runnera noviju liniju,napravio sam preko 45000km s njim i našarafio ga se tak da ga znam u dušu,od svih cvajo karb mašina piaggiova je baš najkompliciranija za šarafit nekom ko ne zna il je početnik,pogotovo kak je izvedena vodena pumpa i još neke stvari koje nekome ko ne zna nisu jednostavne za složit il ak kaj sfušari debelo te opali po džepu
daj ne pricaj krivo molim te,iznosis iskustvo na temelju jednog skutera,a ja na temelju njih 200,ako kupi dobar skuter,a ne neki koji su srafili biseri pred neboderom ili kod jozeka u stali,napravit ce sa njim 50000,ne moram ni paliti skuter kad ga gledam,dovoljno je da vidim kakav je vlasnik,to ce ti sve reci o motoru i kako je odrzavan
treba tociti top ulje,a ne neke izbljuvke jeftine za motorne pile i slicne izlete u nepoznato,ne navijat gas dok je hladan i davati ga samo strucnim osobama na redovni servis(pritom ne mislim na ovlasteni servis,nego na decke koji znaju podesiti skuter)
zweitakt je offline   Reply With Quote