To je profesionalni nogomet i ne vidim čemu je problem. Ali se ostavlja dojam kao da Barcelonini igrači treniraju kako iz nepostojećeg prekršaja izvući korist. Možda je do toga što su većinom barem jedna klasa više možda ne, ali meni je sramota da igrači iz top klupa to rade. Pa makar nije Barcelona ništa više manekenska od Reala ili nekog drugog klupa ali mi toliko više ljigava jer se ostavlja takav dojam. Zato je ili voliš Barcelonu ili ne. Bilo je užitak gledati dok je igrao Ronaldinho. Sada se samo gleda da se navija protiv nje. Najviše mi je pokvario Busquets dok su igrali protiv Intera. Makar sam ono vrijeme i navijao za Inter, ali ono smijanje dotičnog mi je povećalo užitak pobjede. S druge strane imaš Messija koji možda izvuče takvu koristi svaki desetak utakmica, ali ljigavost je veća jer top igrač kojim mu punim respektom prolaziju protivnički igrači tako raditi ne znam glupo. Pa opet imaš Neymara koji za par godina će nositi noge na remenima i biti više na trbinama nego terenu jer je đubre i zbog toga svi igrači idu oštro na njega, makar je svjetska klasa igrača.
btw Tottenham 1:1 WBA.