Ja bih svakako preporucio svima da izbjegavaju kupovanje od Extreme Digital. Tu nesto jako smrdi. Super su kad kupac treba platiti ili kupiti nesto, ali kad oni trebaju nesto napraviti onda sve stane najednom i ko te friga. Trebamo ozbiljno poduzeti nesto protiv te firme jer zajebavaju kupce naveliko i kradu im novac. Doslovce kradu, jer to je jedino kako bih mogao nazvati ovo kad dobijete i platite pokvareni hard disk, posaljete ga natrag k njima na servis i onda ko te friga stari! Tko zna koliko jos takvih slucajeva ima za koje i ne znamo? Treba stvarno nesto ozbiljno poduzeti. Pozivam sve koji su na takav nacin ostali bez novaca da se skupimo i tuzimo ih sudu. Ja nemam novaca na bacanje, a zasigurno ni vi!
Naime narucio sam od njih pouzecem Seagate ST1000DM003 1TB hard disk za 375kn sredinom sijecnja i dobio ga u relativno kratkom roku - na dostavu nemam apsolutno nikakvih zamjerki. No kada sam taj disk prikljucio na kompjutor odmah sam shvatio da s njim nesto ne valja jer je prejako vibrirao i opcenito bio prebucan. Skart roba. Interesantno, prezivio je cak prvih 10% instalacije Windowsa 7 i tu je instalacija stala pa sam morao restartati racunalo. Od tada pa nadalje svaki put kad sam upalio racunalo s njim, disk bi startao i nakon par sekundi bi se ugasio.
I tako pocinje moja "saga" s tim njihovim pokvarenim hard diskom... objasnim ja njima emailom sto se desava s hard diskom i da ga hocu reklamirati, na sto su mi odgovorili "carobnim" rijecima "poslat cemo ga na servis o nasem trosku, doci ce kurir po njega." I tako je i bilo. Nakon toga ni muhu da cujes. Ja vec skoro zaboravio da sam od njih kupio hard disk a kamoli ne oni. I tako nakon mjesec dana cekanja da mi se jave sto cemo s pokvarenim hard diskom koji su mi prodali, odlucim se ja njima javiti da pitam sto je. Dobio sam odgovor od njihovog servera da je moj email tretiran kao spam i da nije prosao! Koji su to kreteni! Tu mi se pocelo smracivati... posaljem ja njima mail sa svog drugog email racuna s istim sadrzajem: "proslo je vec dugo vremena, kad cu dobiti hard disk natrag?" [malo skracena verzija] i pazi sad - email prode! Znaci moj drugi mail su stvarno stavili u spam filter! :/ Da ne povjerujes! Sljedeci dan ja dobijem odgovor iz
servis@edigital.hr da ce pitati u servisu "gdje je zapelo". U toj fazi je sve ostalo do dana danasnjeg.
Vise od tri mjeseca nakon kupnje hard diska od njih ja jos nemam svoj hard disk, a platio sam ga. Sad vise ne vjerujm ni da cu ga ikad dobiti natrag. Ja sam spreman za tuzbu. Sud, policija, utjerivaci dugova, nesto treba poduzeti protiv ovih lopova!
Poanta: Ono sto je trebao ispasti najjeftiniji hard disk koji sam ikad kupio, je ispao najskuplji! Mogao sam si lijepo isto tako s 375kn guzicu pobrisati, pokloniti nekom, ili zapaliti pljugu! You get the idea...
Klonite se tih lopova! Radije platiti koju kunu vise u Protisu ili Linksu, ili bilo gdje drugdje, nego "ustediti" na ovaj nacin. S Protisom, Linksom, ADM-om imam samo dobra iskustva u 20-tak godina kako se bavim racunalima, a kupio sam masu stvari od njih. Naime sastavljam, servisiram i odrzavam PC-e. Od ovih sam kupio samo jednom zaveden par desetaka kuna povoljnijom cijenom i popusio jednu veliku kurcinu, te ostao bez cijele love i hard diska kako mi se cini. Jeftinije i bolje, sa odlicnim iskustvima prolazim na "Njuskalu"! Da, second hand sprave ali bar si siguran da rade i cijene su super!
Pazite da vam se ne desi da i vama to bude najskuplja kupnja ikad! >:/
p.s. ako se ista pozitivno desi s tim mojim hard diskom, postat cu ispriku, no da je proslo previse vremena od kad sam im ga vratio do sad - je! Sporost usluge kad je sve vec placeno je abnormalna! Dat cu im jos malo vremena da se "priberu" i onda cu nesto pokrenuti jer necu se dati tako pljackati i zajebavati! >:[