Citiraj:
Autor jed2i
Sa Focusom(bez tempomata) sam znao napravit i po 1000km u jednom danu, kasnije bi normalno obavio trening, kao da niš nije bilo
Sa V60 (tempomat) sa jednom čak napravio i 1200km (sad nedavno 900km) u jednom danu, i isto tako, nikom niš
Sa Golfom sam napravio 1200 u DVA dana, užas.
|
Sve štima, ali lako je pričati kad u različitim autima imaju drugačije sjedala i udobnosti.
Jedno je sjesti u golfa bez opreme onda pljuvati da je neudoban. Drugo je Volvo V60 sa puno opreme značajno udobniji. Još da i ne spominjem ovjes.
Ja imam samo Trendline opremu, sjedala su prilično udobna, nikakav tempomat. Nemam problema s nogama,ukočenosti i grčeve, na pola puta moram popustiti ostale suputnike na pauzu. Znao sam voziti sam bez pauze i onda krenuti na plivanje. To je moj subjektivni dojam dok sam vozio na 195/65 R15 i uskoro ću na GO sa trenutnim 205/55 R16.
Audi TT , ima tempomat, neki recaro sjedala, 255/35 R19. Na pola puta lagano osjetiš utrnulost obje noge i kičme. Jedva podnošljivo, a još gore kad pokušavaš se uspraviti i trbuh brutalno boli
Mercedes G 500, prilično jako udoban, tempomat i dva puta moraš stati na benzinsku (s malim izgovorom na kavicu dok je lijepo vrijeme). 275/50 R20, umor nisam uopće osjetio.