Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.04.2016., 11:18   #21024
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Kratko ga imamo. Potrošnja ~5.8, ali Rijeka, uzbrdice i nizbrdice. Mjenjač je primjereniji nekom jačem dizelu po mom sudu, predugačak. Ali super ako je nizinski grad jer se još da spustiti potrošnja. Uzbrdo uglavnom treća osim ako nije veće brzina. Živahan iznad ~2500, krepalina ispod, ali za kruzanje po ravnici bez problema u višim brzinama. Već iznad ~2800 okretaja je glasniji u kabini. Čvrst i kompaktan na volanu, bez ikakvih zamjerki tu. Drugo ti nemam šta reći, tek ga 4 mjeseca imamo.
Ja vozim ponekad tog novog Swifta. Kupili novog u firmi pred 3 mjeseca,napravio mozda 100 km gradske voznje.
za 10k eura je ok gradski auto. Ali mi nije jasno jedna stvar. Motor kao 94 KS a ne ide ni k. Uzas, di su ti svi konji. Imam filing da se nalaze samo na jako malom rasponu okretaja i to negdje visoko iznad 4000 mozda oko 4500 okr/min
Rekao bih za mene totalno razocaranje u motor.
Inace mali nimble auto za grad je ok. Fin volan ali meni premekan mjenjac i kuplung...nekako mi sve djeluje kao da nece bas trajat malo grublje rukovanje i voznju. Definitivno zenski auto i ovog naseg vozi kolegica. Lijep izgled ( Violet edition), velike alu felge 16'' siroke (presiroke po meni gume)...
Nebih ga kupio osobno. Smijem se svaki put kad zalupim vrata onaj "špleng!" kao da sam zalupio neku limenu kantu

Al ja mozda i nisam mjerodavan pošto privatno vozim tenka pa mi je sve nakon sto sjednem iz svog u drugi auto presporo i premekano :-) tako da uzmi sa rezervom moj stav...
Romul je offline   Reply With Quote