System updates --> 3 dots button --> choose update package i selektirate zip file koji ste skinuli.
Tut sam nasao na xiaomievoj stranici, probao i radi. Nakon ovog postupka root se mice i moze se rootati tek ako podnesete zahtjev za unlock bootloader, nestaje google play te telefon bude nebrandiran sa sluzbenim romom koji ima samo engleski i kineski. Play store skidate preko google instalera, kad vam instalira google framework i services, tada skinete s weba zadnji apk , ovaj na telefonu koji vam je telefon instalirao obriste i instalirate novi koji ste sami skinuli. Nakon toga play store radi normalno i updatea se uredno.  -->
Dakle kako maknuti 77.1.1.0 sa redmi 3 ( vrijedi i za ostale redmi telefone)
1) Rootati telefon preko ovog tutoriala http://en.miui.com/thread-214252-1-1.html.Posto je komplet APK na kineskom postiskao sam sve zivo i nezivo dok nije bilo root success, ne brinite ima samo dvije opcije apk i neozete nis sjebat. Ako ne prodje root probajte opet s drugom opcijom
Kad je root gotov, provjerite sa root checkerom. Za ove verzije roma nemorate otkljucavati bootloader, root s ovim appom radi i bez toga.
2) Skinete ES file explorer i u postavkama nadjete i postavite da vam otvara root datoteke.
3)U searchu u es exploreru nadjete i otvorite /system/build.prop file i nadjete i editirate verziju "77.1.1.0" to "7.1.1.0" (linija bi trebala biti "ro.build.version.incremental=77.1.1.0", neznam jel tocno tako)
3) Savete file i rebootate telefon.
4) Downloadate originalni ROM sa xioami stranice i spremite ga na /sdcard (ili eksternu sd)
5) Odete u About phone --> System updates --> 3 dots button --> choose update package i selektirate zip file koji ste skinuli.
Tut sam nasao na xiaomievoj stranici, probao i radi. Nakon ovog postupka root se mice i moze se rootati tek ako podnesete zahtjev za unlock bootloader, nestaje google play te telefon bude nebrandiran sa sluzbenim romom koji ima samo engleski i kineski. Play store skidate preko google instalera, kad vam instalira google framework i services, tada skinete s weba zadnji apk , ovaj na telefonu koji vam je telefon instalirao obriste i instalirate novi koji ste sami skinuli. Nakon toga play store radi normalno i updatea se uredno. 
|