View Single Post
Staro 25.04.2016., 07:58   #2314
cyrus
Registered User
Moj komp

cyrus's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Ekipa imam problem. Nedavno sam naručio MXIII sa gearbesta. Došao je s predinstaliranom Kodi 15.2 verzijom, nekom igricom s ptičurinom i neki DjengBei assistant, tako nešto (clean up itd..). Ja sam sve to deinstalirao, instalirao google play, skinuo novi kodi (16), sve addone dodao, postavio screen size (obicno treba zoomout na 91 posto), napravio prečace i sve je super radilo.

Onda nedavno, nakon otprilike mjesec i nešto dana, upalim box, vidim neki system update, pa optimization aplikacija... pokrenem Kodi, kad ono verzija 15.2 i to ona kineska ja mislim. I prevelika slika malo. Opet sam sve ocistio, skinuo najnoviji Kodi, napravio restore (preko Backup addona), postavio zoomout na 91, namjestio prečace i opet sve u redu. Nakon par dana, vidim screen size ne odgovara opet, prečace mi je skroz maklo, ali ostala je verzija 16 i svi addoni u njemu. I to nakon što je opet pisalo neki kao system update.

Zanima me ima li tko sličnih problema, možda je ostao neki program na androidu kad sam ga dobio, koji remotely radi update?

Imamo još jedno pitanje koje se ne tiče ovog problema:

Volio bih da mi se backup radi preko dropboxa. Samo ne vidim kako mogu prilikom konfiguriranja addona, otvorit loggove da bi vidio i kopirao u browser onaj activation link za dropbox? Tj. moram izaći iz konfiguracije addona da bi otvorio log viewer i uzeo link, ali taj link više neće vrijediti jer prilikom ponovnog konfiguriranja backup addona, novi link će biti poslan. Malo je to nezgodno na androidu (nema alt+taba kao u windowsima da mogu switchat sa Kodija na neki text viewer za logove).

Hvala svima na pomoći
cyrus je offline