View Single Post
Staro 24.04.2016., 22:31   #590
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Uzeo bundle sa COD i Star Wars, uzeo još witcher 3. Dojmovi su odlični, ova naprava je ludnica!
Mene je PS4 također oduševio. Imam ga od početka 12. mjeseca i od tada dosta rijetko na kompu nešto igram, a imam hrpu odličnih igri na Steamu i GOG-u koje sam kupio i nisam ih još ni instalirao (npr. Witcher 3) ili sam odigrao svega par sati (npr. GTA V). Do nedavno sam samo COD igrao i taman kad sam se navikao na igranje s gamapedom, onda su se počeli javljati neki connection errori svakih par minuta i lag je postao nepodnošljiv, pa sam prestao. A odigrao sam i nekih 250 sati, pa sam se stvarno zasitio COD-a dok ne dođe neki novi nastavak. Prije par dana sam prešao The Last of Us i mislim da ću je uskoro ponovno prelaziti jer mi je igra bila stvarno odlična, definitivno jedna od najboljih koje sam ikad igrao. Danas sam započeo Bloodborneom. To mi je prva souls igra i već vidim da će mi na to otići 100+ sati života. Kladio bih se da je Toni Cetinski onu pjesmu Umirem sto puta dnevno napisao dok je igrao ovaj Bloodborne, jer je You died screen prva stvar s kojom se u igri čovjek stvarno dobro upozna
KhongLo je offline   Reply With Quote