View Single Post
Staro 24.04.2016., 12:18   #6442
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor extasy Pregled postova
Klošari vecinom danas ne nose pakete nego direktno listice bez obzira jesi li doma...
Hladnokrvno prije par dana zeni urucio listic da ju nisu mogli pronaci kod kuce
Tako je bilo kod mene sada u novom stanu, nakon što sam 2x zvao i žalio se, sada zvoni. Još sam im obećao da ću im inače poslati fakturu da plate, jer ako ja pustim nekoga doma jer mi je važan paket/pismo za posao, a onaj niti ne pozvoni, onda ću im lijepo naplaćivati sat svog vremena kojeg jako cijenim. Vidim da sada zvoni non stop.

Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
ne znam dal je ovo pravi thread za ovo pitanje... ali...

Koja je prednost ove Magente koju reklamiraju u odnosu na Max3 L ? sad racuni oko 440kn sa 50mbit, maxtv to go i HBO premium paketom. +Simpa na bonove (55 kn mjesecno).

Znaci trenutno je cca 500kn sve skupa, a ispada da bi na Magenti mogao imati pretplatu za mob, sve isto kao i do sad za 550kn plus dobiti Samsung J3 i televizor gratis?
Ovo i mene zanima.

Ja doma imam turbo 40, maxtv + arena i telefon. Cca 340 kn mjesečno, u tvrtci još imam svoj broj cca 250 kn mjesečno i stick isto oko 200 kn. Sveukupno ajmo reći cca 700-800 kn, a samo moje privatno doma + mobitel službeni mi je cca 550 kn, pa gledam da privatno prebacim u poslovno, iskemijam magentu za cca 500-600 kn i uzmem tv uz to.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote