Citiraj:
Autor extasy
Klošari vecinom danas ne nose pakete nego direktno listice bez obzira jesi li doma...
Hladnokrvno prije par dana zeni urucio listic da ju nisu mogli pronaci kod kuce  
|
Tako je bilo kod mene sada u novom stanu, nakon što sam 2x zvao i žalio se, sada zvoni. Još sam im obećao da ću im inače poslati fakturu da plate, jer ako ja pustim nekoga doma jer mi je važan paket/pismo za posao, a onaj niti ne pozvoni, onda ću im lijepo naplaćivati sat svog vremena kojeg jako cijenim. Vidim da sada zvoni non stop.
Citiraj:
Autor dakky
ne znam dal je ovo pravi thread za ovo pitanje... ali...
Koja je prednost ove Magente koju reklamiraju u odnosu na Max3 L ? sad racuni oko 440kn sa 50mbit, maxtv to go i HBO premium paketom. +Simpa na bonove (55 kn mjesecno).
Znaci trenutno je cca 500kn sve skupa, a ispada da bi na Magenti mogao imati pretplatu za mob, sve isto kao i do sad za 550kn plus dobiti Samsung J3 i televizor gratis?
|
Ovo i mene zanima.
Ja doma imam turbo 40, maxtv + arena i telefon. Cca 340 kn mjesečno, u tvrtci još imam svoj broj cca 250 kn mjesečno i stick isto oko 200 kn. Sveukupno ajmo reći cca 700-800 kn, a samo moje privatno doma + mobitel službeni mi je cca 550 kn, pa gledam da privatno prebacim u poslovno, iskemijam magentu za cca 500-600 kn i uzmem tv uz to.