24.04.2016., 11:44
|
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Nebuloze kažeš? Znači i ti tvrdiš da bi tijek utakmice promjenio prije taj penal (ako se pretpostavlja da bi ga uopće zabili) za 1:1 nego da je bilo 1:2 iz situacija gdje ih sudac nije oštetio?
I još jedna stvar - vrlo ružno i bezobrazno od tebe da interpretiraš moj tekst kako ti misliš da piše. Čitaj što sam napisao emilu. Nigdje ne piše da je OK što te je sudac pokrao, nego piše to da se glupo vaditi na penal koji nije dosuđen i pitanje je jel bi bio poentiran nakon kojeg bi bilo 1:1 (situacija je bila u 45.minuti prvog poluvremena), a ne zabrinjava te to što si ladno mogo utrpat 2 gola i reći Adios Embrios puno prije toga.
To je bio moj odgovor emilu koji na kraju nije ni gledao utakmicu. Ja jesam. Stoga, lakše sa lažima i prozivkama.
Suđenje je bilo katastrofalno i na štetu Sportinga. Više zabrivanja činjenica što su svirana 2 penala od kojih jedan nije bio, a drugi pitanje je li bio i to što je Suarez zabio gol i offsidea od jednog metra. Toga su uhvatite, a ne ruke Piquea.
Što sad? Ni prvi ni zadnji puta. A ovako svaka utakmica se može analizirati "e da je ovo, e da je ono..." .
E da se Lillian Thuram poskliznuo i pao u kadi ujutro prije utakmicu sa Hrvatskom 1998, bili bi svjetski prvaci. I kaj sad?
|
Znači da oni nisu imali te 2 prave šanse onda bi rekao "kaj sad, ionako nisu imali nikakvih šansi, pokrao ili ne isti bi rez bio"
Stvarno me razočaravaš izjavama.
|
|
|