Citiraj:
Autor croi1
@Mileni
Napravljena je u Unity 4.6, pokušao sam ju prebaciti u Unity 5 no on mi ubija performanse. Teško pitanje jer sam ju radio povremeno u slobodno vrijeme, kako mi se kad dalo. Radi se o razdoblju od nekih 6 mjeseci, jedan dan bi nešto malo proučavao, čitao, ili radio, par dana ništa, uglavnom odužilo se. Krenuo sam od nule, niti sam znao kako se rade igre niti programirati (znao sam samo osnove osnova). Sada bi ju valjda napravio za par tjedana, pošto se radi o vrlo jednostavnoj igri. Ne znam što bi ti još bilo interesantno, osim onoga što je vidljivo ima još raznih pluginova, za reklame, analitiku, leaderboard...
|
Pretpostavio sam da je Unity u pitanju. C# pretpostavljam?

3D modele si sam radio?
Ako stvarno prije nisi programirao, i ovo ti je prvi projekt, dajem ti cistu desetku. Svaka cast
No kako su neki vec rekli, prva 2-3 levela bi stavio osjetno laksim, cisto da se ekipa upozna sa igrom. Preporuka je ubaciti i 'radio' u igru, ono da svira malo mjuze (imas hrpu free za koristiti, bez nekih legalnih problema), malo vijesti, itd. Cisto da digne dozu 'realnosti' u igri.
I jos tona sitnica. Ali to je vec cjepidlacenje, jer kao prvi projekt je stvarno odlican. Svaka ti cast, i samo tako nastavi dalje