View Single Post
Staro 24.04.2016., 09:58   #2714
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Imam 3 lumie u uredu za testiranje aplikacije, (550/650 i 950 sa onim Continuum Display Dock-om.)

Gade mi se ti uređaji, sa svakim sam proveo neko vrijeme i jednostavno ne vidim scenario zašto bi netko kupio windows platformu pored androida. Istina, nisam ništa pametno napisao ali toliko je toga što mi se ne sviđa (osim izgleda i hardvera), jednostavno sam osjetio snažnu potrebu pa nešto napišem uz malo truda.
Djelomično se slažem s tobom..
Mada OS ko OS, nije loš baš tak...

Ima tu još dost posla da srede OS i da bude na visini zadatka, ovo sve sad je, srednja žalost, govorim u ime lumije 550..

Skoro dva mjeseca se natežem s lumijom 550, znatnijih pomaka neće bit, dok god ne srede OS... Mislim da ću uskoro slavit dan povratka na android
Čak razmišljam i na servis ju vozit, al ne znam kak bi mi oni pomogli, osim ponovnog flešanja firmware..

Trenutačno se maksimalno ograničavam na što jednostavnije radnje na 550tki, pošto ni softver ni hardver ne dozvoljavaju neke teže radnje..

Pošto razlike između slow i fast su male, skinuo zadnji build prek fast ringa, pa bumo vidli, iskreno, ne očekujem čuda, osim u slučaju dok MS ne veli, to je to, a sve ovo je jedno veliko beta testiranje korisnika i njihovih živaca!

Ili nisu trebali izbacivat Desetku dok ju ne srede, a većina vozi 8.1 (na ženinoj lumiji 520, 8.1 radi odlično).
zvonac je offline   Reply With Quote