Međutim, čuo sam da ova konfiguracija koju mi je izbacio nije najsretnija i dobio preporuku da tu pitam.
Ono što znam: hard disk bi uzeo nekih 3 TB + SSD 250 GB, monitor ću vjerojatno DELL P2414H ili neki sličan i vjerujem intelovim procesorima. Za ostatak sam skroz u mraku. -->
Poštovanje! Kupujem si računalo a više nisam u toku što se komponenti tiče. Računalo bi bilo za sve i svašta: gledanje filmova, 20 tabova u browseru, simulacije u NEPLANU i sličnim programima, igranje igri ako se ulovi vremena, tu i tamo neka obrada slike (npr. u fotošopu)... Bitno mi je da traje kako ne bih za 5 godina morao kupit novo. Cijenom sam ciljao na oko 9000 kuna bez periferije, ali budžet je fleksibilan.
Za početak sam si išao složit na http://assemblio.hr konfiguraciju da imam neku polaznu točku, a sada dalje me zanima ljudski input. Ovako je on to meni složio:
Međutim, čuo sam da ova konfiguracija koju mi je izbacio nije najsretnija i dobio preporuku da tu pitam.
Ono što znam: hard disk bi uzeo nekih 3 TB + SSD 250 GB, monitor ću vjerojatno DELL P2414H ili neki sličan i vjerujem intelovim procesorima. Za ostatak sam skroz u mraku.
|