View Single Post
Staro 22.04.2016., 19:08   #54
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Srčana aritmija

Evo "kratko" - na prva 2 sistematska "samo" primjetili povećani obujam srca, a ne treniram ništa - dakle fizikala na poslu.

Na ovom zadnjem 3. po redu, u poliklinici (kod dr. Wagner u Splitu sam stalno otkad sam u firmi) je bija neki specijalist, i otkucaji nisu bili ravnomjerni (siguran sam da ni na ona prva 2 pregleda nisu bili ravnomjerni -.-)

Kad sam opisa svoj posa (pola vožnja/pola fizikala) doktorica nije tila riskirat, pa me uputila kardiologu.

Sve šta mi je Croatia zdravstveno pokrila kod kardiologa dr. Rakića (ultrazvuk i ona stress traka na kojoj ti mire otkucaje) sam rješija već na lito (sve u redu), a TSH (kontrola hormona štitnjače) od 50kn u bolnici obavljen ima misec dana (također sve u redu) - jedino mi je osta još holter kojeg idući tjedan moram platit 250kn (otiću u Rakića)

Rakićeva dijagnoza već na lito (nakon ultrazvuka i one trake) je respiratorna aritmija = kutija duvana dnevno za volanom

Kad sam na lito doša u 8h ujutro kod Rakića na pregled, pita me kad sam se probudija, jesam li dobro marenda i tako... - ja velim ima pola sata, čim se ustanem doručkujem nikotin jer mi je rano za hranu (od buđenja do ordinacije u roku pola sata otišla 2 duvana, on koluta očima )

Doktorica (Wagner) je rekla da radije uzmem normabel za živce - kučka

Ako još šta zatriba pitaj (PS radim na dostavi u Konzuma - B kategorija)

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline