View Single Post
Staro 22.04.2016., 08:20   #457
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Sony ima hrpu potencijala, ali kao da ih zaboli neka stvar. Nakon z5c pratit cu ih, ali da cu ponovno razmislit o kupovini sony-a ubrzo - sumnjam
Viš, i ja sam to isto mislio dok nije krenulo s ovom Concept điđom .
Trebali su isti primjeniti i na druge recimo flagship modele.
Jednostavno, način komunikacije, ispravljanje bugova , security patchevi, sve je na mjestu. Reagiraju promptno i slušaju korisnike.
To stvarno još nisam nigdje vidio i poprilično me oduševilo (što se i vidi koliko dosadno to stalno ponavljam) .
Toliko mi mob dobro radi da sam stvarno u čudu da li mi se uopće da isprobavati N preview.

Kad ste već spominjali grijanje, na L mi se mob znao grijati tu i tamo, ne previše, ali se znalo desiti. Ovdje je hladan ko špricer (osim naravno prilikom update-a i optimiziranja apps pri prvom startu).
Stvarno je prava šteta (za njih također) da to nemaju i za druge modele.

I OT : šta nema za OPX kvalitetnih custom Romova. Ne mislim da se igraš flešanja svaki dan, ali čudilo bi me da nema neki koji flešaš i na miru si. OD početka je jasno da Oxygen OS ne može ispuniti očekivanja, kao ni (barem meni) official CM. Ali vidio sam da ima RR Rom, Euphoria i Boeffla kernel. Ako funkcioniraju ko inače čini mi se da ima SW riješenje za OPX.
schetz je offline   Reply With Quote