Slazem se. A najmanje se nadam mini modelu od strane htc-a. Mislim da ce biti 'all hands on deck' po pitanju desetke, i to je to od njih. Steta, jer njima najvise vjerujem po pitanju sw-a
Sony ima hrpu potencijala, ali kao da ih zaboli neka stvar. Nakon z5c pratit cu ih, ali da cu ponovno razmislit o kupovini sony-a ubrzo - sumnjam
No moj z5c ako i zavrsi na trznici, sumnjam da cu i lipe na njemu izgubiti. No nije bio cilj kupiti pa prodati odmah, vec pokusat naci zamjenu za iPhone a da je mobitel i dalje kompaktan. Nemoguca misija izgleda.
OPX, hrpa sw bugova na stvarno odlicnom mobitelu. Xiaomi jebe sa lockanjem, ali jos gore nego na z5c, jer ima hrpa kineskog sranja. Z5c slicno kao i opx. LG experimentira. Previse. Samsung ni nema 'mini' modela, ali sve da i ima, od njih sam odustao za sva vremena valjda
A Apple ko Apple, na iP7 ocekujem izbacivanje utora za slusalice. Nakon tog poteza ce valjda uvesti da ekran raspoznaje boju ociju korisnika, ali samo zute oci ce moci otkljucati taj ekran