View Single Post
Staro 21.04.2016., 22:38   #453
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Mileni dal ti se čini da je .185 ažuriranje unazadilo i pogoršalo stvari u odnosu na .163 il sam ja utripovo nešto. Meni se počeo jače grijat i brže baterija curi, ali glađe radi i manje je plavog na kameri
Prekratko sam bio na .163, toliko kratko da se ne sjecam ni .163 broja. Da se mobitel na .185 grije, cesto i kad ga uopce ne koristim - da. Naravno da je google za to zasluzan, skupa sa svojim spijuniranjem. Play services wakelocka stalno.

Sa baterijom nemam problema. Sa 100% na 90% dodje kroz prvih 1h-1.5h bez da mobitel uopce i koristim. Nakon toga jako sporo pada, dan i pol bez problema dobijem.

No previse je tu problema za ovaj mobitel. A svidja mi se poprilicno iz meni jos neznanih razloga. No kamera je zanimljiva, jer cesto kad istu upalim dobijem samo crno, kao da sam prstom zablokirao lecu. Izgasim i upalim kameru pa sve proradi. Ali ju sporo pali majko moja mila, bez premca najsporije paljenje kamere od svih mobitela koje sam koristio. A imao sam i krseva svakakvih, od iOceana pa na dalje.

Vidjet cu jos koliko cu izdrzati, da je htc sada izbacio 10 mini, ovaj bi vec na trznici bio, a sony bi na duzi period otpisao. Mozda ga se i ovako rijesim, pa nesto drugo zbavim. Ali nemam pojma zasto, nesto me privlaci ovom mobitelu unatoc svim manama, pa zeljno iscekujem sljedece updejtove