Tema: Motori
View Single Post
Staro 21.04.2016., 20:25   #570
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
SXV je posebna prica kao i KTM supermoto,mislio sam reci da nije commuter kao motor tj.za svakodnevnu uporabu,moze,ali recimo potegnes dionicu od 150 km moras dva puta tankati jer ako me sjecanje sluzi rezervoar je 5 litara,udobnost dok vozis,suvozaceva udobnost itd.

Ali 70 ks i samo koliko je lagan,zvrk od motora.

A evo jedna koja nema problema,a to je Pegaso Strada,a ti problemi sa strujom se vuku od doba Tuona,RSV itd.npr na RSV 1000 je znala otkazati zadnja kocnica,Tuono je imao problema sa alternatorom znao je krepavati,tj.ne smiju nikakvi srot akumulatori na njega vec marke kao yuasa.

Hahahha tu se vrte oko 8-9 litara tankovi, ali da... intervali tankanja stoje, bez obzira na litricu dvije više

Treba se malo nabit da vožnje budu ugodnije. Jer ovaj jednocilindraš dosta razdrnda cijelo tijelo. Čizme + bacanje nogu van = bolna guza i noge
Podlaktice i tako to... ali je poseban gušt u vožnji
Da, SXV je 10-20kg tezi od ktm-a ali se ne osjeti toliko. Jedino je super na sxv-u što ima malo duže brzine pa se ne mora šaltat ko šleper po gradu
kakav suvozač... to je bezvezni teret

Malo preosjetljivo sa kvarovima ako se mene pita, i velik udarac po njima... jbg, nije mala stvar da mi na stroju od 120.000+ kn otkaže stražnja kočnica

Zadnje izmijenjeno od: Željac. 21.04.2016. u 20:47.
Željac je offline   Reply With Quote