Tema: Motori
View Single Post
Staro 21.04.2016., 18:19   #566
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Pa ono... čim ima ili može dobiti prometnu, to je to
Stvoreno za grad.

Konkretno ovaj sxv je imao hrpetinu problema oko slabe struje (i danas kad je hladna poždere dva moto akumulatora u roku odmah), startera, slabog pritiska goriva itd.
S tim da je sve to došlo do toga da su nas odjebavali svi majstori redom. Od ovlaštenog servisa, majstora uz preporuke itd. Uz objašnjenje da je motor pre specifičan i da se neće karat sa njim. A meni motor leži u dvorištu, plačeš uz njega i ne znaš od kuda krenuti. Da nije bilo aprilijinog foruma, završila bi u grabi hahaha
Aaaa ruku na srce, nisam čuo za apriliju koja nije imala problema sa strujom. Doduše, nema ih puno, ali i ona manjina je imala ili ima bar mušice oko struje.
A servisi i dijelovi... pusti me da plačem. Klipovi, klipnjače, brtve i popratni materijali za "veliki" servis 11+ tis. kn. (za tog sxv-a, a vrijednost motora cca 3500€ oko 2007)
Dok mene na krampini od ktm-a aftermarket 'racing' dijelovi ispadnu tisuću eura za svaku moguću sitnicu. Pa se pitam što bi me natjeralo na nju, što bi bilo to da otpilim neki "normalniji" motor, koji je rame uz rame njoj i odem na apriliju. Nemoj se naći prozvanim u svemu ovome, samo moje kratko razmišljanje.

EDIT:
i što joj se mora priznati je dizajn i sexy pojava.

Zadnje izmijenjeno od: Željac. 21.04.2016. u 18:26.
Željac je offline   Reply With Quote